top of page

Biografie

Ik ben Max Laros, 26 jaar, geboren in Den Haag en woon in Utrecht. In 2020 ben ik afgestudeerd van de Acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Tijdens mijn studie liep ik stage in de voorstelling Hanna van Hendrik van Liesbeth Coltof en Hamlet van De Toneelmakerij. Na mijn afstuderen speelde ik bij gezelschappen als Kwatta, Igor Vrebac/DeNieuweOost, Aluin en NITE Ensemble. In 2022/23 speelde ik de rol van Kees in de familievoorstelling De Regels van Floor van SENF, waarvoor ik genomineerd werd voor een Musical Award voor Beste Mannelijke Hoofdrol in een Kleine Musical. Ook heb ik in series als Flikken Maastricht en Verborgen Verhalen en in verschillende korte films gespeeld. 

Daarnaast heb ik samen met Rosita Segers theatercollectief Non Creators Company, waarmee ik voorstellingen maak en speel. 

In 2024 maak ik een nieuwe voorstelling met mijn collectief i.s.m. Café Theater Festival, speel ik Mozart in de jeugdvoorstelling Wonderkids on tour van Sonnevanck en De Nederlandse Reisopera en ben ik vanaf november te zien in de familievoorstelling De NEEhoorn van Bos Theaterproducties.

Max 11.jpg

Foto: Dagmar Ketelaers

CV

bottom of page