top of page

Theatercollectief Non Creators Company

Non Creators Company (NCC), is een Utrechts theatercollectief bestaande uit Rosita Segers en Max Laros. Wij hebben elkaar leren kennen op de Acteursopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, waar wij in 2020 zijn afgestudeerd.

 

NCC maakt associatieve, speelse en expressieve voorstellingen voor zowel jeugd als volwassenen. In de theaterzaal en op locatie laten we samen het kind in onszelf los. We zijn gefascineerd door grote emoties, onconventionele hobby’s, sicke trucs en glitter make-up (en bijna altijd speelt iemand wel even een dier).


Onze eigenzinnige voorstellingen zijn doordrongen van speelse absurditeit en humor. We zijn niet bang om vies, gemeen of lelijk te zijn.
We maken theater waarbij het publiek iets ziet en ervaart wat ze in het dagelijks leven niet ziet. Theater wat een gevoel overbrengt waar misschien geen woorden voor zijn. We voeren ons publiek mee naar momenten van opwinding en verwarring, schoonheid en lelijkheid. Met ons werk dagen we de kijker uit om een groot beroep doen op de verbeelding. Het is een uitnodiging om te geloven in dat wat onwaarschijnlijk lijkt.

Voor meer informatie, actuele voorstellingen en de speellijst: www.noncreatorscompany.nl  

 

Foto's: Dagmar Ketelaers

IMG_2050.JPG
bottom of page